704-676-1186

Maak kennis met de toekomst van toeleveringsketens

Ontdek de nieuwste oplossingen om uw bedrijf vooruit te helpen terwijl de toonaangevende innovators in de branche hun nieuwste productie-, distributie- en toeleveringsketenapparatuur en -systemen presenteren op ProMat 2023, van 20-23 maart in McCormick Place in Chicago.

roMat is de plek waar productie- en toeleveringsketenprofessionals meebouwen aan de toekomst van toeleveringsketens om die trend of technologie te ontdekken die hun toeleveringsketen naar het volgende niveau van succes zal brengen.

Alleen bij ProMat kunt u:

  • de nieuwste innovaties van meer dan 1000 solution providers ervaren;
  • kennismaken met de nieuwste ideeën die de productiviteit stimuleren in vier keynotes en in meer dan 100 seminars;
  • sterke zakelijke partnerschappen opbouwen met leveranciers van over de hele wereld;
  • praktijkdemonstraties zien van de nieuwste technologieën en innovaties.

ProMat 2023 is de enige beurs waar u de beste oplossingen en innovaties die de industrie te bieden heeft persoonlijk in actie kunt zien en waar u de toonaangevende leveranciers persoonlijk ontmoet. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het bijwonen van exposities en conferentiesessies.

Welke oplossingen u ook nodig heeft om te slagen, van productie-innovatie tot inspiratie voor uw toeleveringsketen, u vindt het allemaal bij ProMat. Kom kijken wat er nieuw is en wat de toekomst biedt voor uw toeleveringsketenactiviteiten.

Meld u vandaag nog aan voor gratis toegang.