De expositie

ProMat 2021 vindt plaats van 12 tot en met 15 april 2021 in McCormick Place in Chicago. Het is de grootste expo voor professionals in productie en de toeleveringsketen in Noord-Amerika.

ProMat verschaft aanwezigen toegang tot de allerlaatste apparatuur en technologieën voor goederenbehandeling en logistiek. U kunt registreren om de show gratis bij te wonen door een kort online formulier in te vullen.

Exposanten

Duizend exposanten uit de industrie, handel en overheid stellen hun oplossingen en innovaties voor de toeleveringsketen voor in een expositiehal van 40.900 m2.

Materiaalhanteringsapparatuur en -systemen: geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, automatisch begeleide voertuigsystemen, zwenkwielen/wielen/banden, hydraulische en elektrische componenten en -controles, robots, transporteurs voor personeel/lasten, rekken, vorkheftrucks, batterijen, flexibele productiesystemen, hanteringsystemen voor units, transport- en sorteerapparatuur, ergonomische en veiligheidsapparatuur, schaarheftafels, bestellinggrijpers, carrousels, modulaire schuifsystemen, gereedschap gebruiken, schapsystemen en workstations.

Verpakkings-, container- en verzendingsapparatuur: dozen- en kartonfabrikanten, verpakkingsmachines, rekfolie, krimpfolie, inspectie van producten door wegen of scannen, pallets, metalen korven, plastic en metalen containers, materiaal voor het beladen van pallets.

Voorraadbeheer en -controletechnologieën: computers, controllers, softwareprogramma’s, systeemintegrators, Manufacturing Execution Systems (MES), magazijnbeheersystemen, uitvoeringssystemen voor toevoerketen en logistiek, draadloze en afstandbedieningssystemen, orderbeheersystemen, systemen voor planning van bedrijfsmiddelen en transportbeheer.

Dok- en warenhuisapparatuur en toevoer: ingebouwde rijplaten, beschermpads, deuren, vorkheftrucks, rekken, vloeren, hanteersystemen, accessoires vorkheftrucks, transportbanden, hijstoestellen, kranen, monorails, evenaars/hijstraverse.

Adviseurs en planners van distributiesystemen: simulatoren, modelmakers, systeemontwerpers, distributieadviseurs, reservelogistiek en logistiek van derden.

Automatische identificatieapparatuur en -systemen: streepjescodeprinters en -scanners, visiesystemen, stemherkenningsystemen, Radio Frequency Identification (RFID)-systemen, systeemintegrators.

Toeleveringsketenbeheer: alternatieve brandstofsystemen, verpakkingsbeheer en -distributie, omgekeerde logistiek, derdenlogistiek, executiesystemen voor toeleveringsketen en logistiek, beheersystemen voor geïntegreerde bedrijfsvoering en transport, services voor inventarisveiligheid.

Oplossingen op het gebied van duurzaamheid: alternatieve en hernieuwbare energie- en brandstofsystemen, herbruikbare en retourneerbare verpakkings- en transportmaterialen, energie-efficiënte verlichting, ventilatoren met groot volume en lage snelheid (HVLS-ventilatoren), energie-efficiënte apparatuur en sensoren, daglichttechnologie, duurzame faciliteitsplanning, stroomheropwekkingstechnologie.

Robotica en automatiseringsoplossingen: geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, automatisch begeleide voertuigsystemen, robotica, automatisch aangestuurde karren, autonome mobiele robots, goederen-naar-de-man-systemen, scharnierende robotarmen, chauffeurloze vrachtwagens, drones voor transport en voorraadbeheer, geautomatiseerde kranen.

Educatieve sessies

De ProMat conferentie telt meer dan 140 sessies en brengt leidinggevende experts van de industrie samen om u de meest recente informatie te geven over trends, technologieën en innovaties in productie en de toeleveringsketen. De conferentie biedt ook waardevolle kansen om met collega’s te netwerken, zoals:

  • Seminaries in de expositiehal ter aanvulling van wat u te zien krijgt in de expositie
  • Thematoespraken over belangrijke onderwerpen in de toeleveringsketen
  • Kansen voor netwerking met solution providers en andere professionals in de industrie

De College Industry Council on Material Handling Education (CICMHE) en het Career & Technical Education Program (CTE) organiseren samen met de MHEDA de Material Handling & Logistics Student Days. Studenten, professoren en docenten van universiteiten, hogescholen en vooraanstaande technische onderwijsinstellingen uit de hele regio zijn voor de expositie uitgenodigd om de kennis over materiaalafhandeling, logistiek en toeleveringsketenoplossingen te vergroten.

Netwerken

Als u betrokken bent bij de productie, distributie en toeleveringsketen zult u voordeel halen uit ontmoetingen met andere professionals in uw bedrijfstak in de expositiehal. Aanwezigen omvatten:

  • Executives in productie, distributie, logistiek en toeleveringsketen op C- en VP-niveau
  • Fabricatie- en productiemanagers
  • Industriële ingenieurs, fabrieksingenieurs en productie-ingenieurs
  • Directeurs in IT, logistiek en toeleveringsketen
  • Professionals in derdenlogistiek
  • Managers van distributiecentra en warenhuizen
  • Inkoopprofessionals

Internationale bezoekers

ProMat trekt bezoekers uit meer dan 140 landen. Voor u als internationale bezoeker aan ProMat 2021 zijn enkele services beschikbaar bij het ProMat International Visitors Center om van uw bezoek een meer productieve en lonende ervaring te maken.

THE CENTER OF THE SUPPLY CHAIN UNIVERSE